FRÄSCH STÄDSERVICE

N-Clean är ett företag som specialiserat sig på städtjänster. Vi tillhandahåller komplett kompetens med fräsch attityd. Vi är verksamma i Stockholmsområdet i Sverige samt i Finland. Verksamheten styrs av företagets värderingar och av de instruktioner som härletts ur dem. Vi är genuint kundorienterade och reagerar snabbt och smidigt på kundernas behov.

TJÄNSTER


LOKALER

Städtjänsterna för affärsfastigheter, kontor och fastighetsbolag innefattar daglig städning, grundstädningà storstädning samt grundstädning efter behov. Våra tilläggstjänster omfattar skötsel av grönväxter samt posthantering och budtjänster i liten skala, receptionistservice, påfyllning av hyllor, flyttning av kundvagnar, diskning och kontorshjälp.


HOTELL OCH LOGI

Spahotell med höga krav på hygien hör till våra största hotellkunder. Vi sköter rumsstädningen och renhållningen av allmänna utrymmen. Som tilläggs- och stödtjänster kan vi också tillhandahålla frukostservice, diskning, piccoloservice, klädförvaring, textilvård och konferensservice samt kontorsbiträden.REDERIER

Vi sköter hyttstädningen i Åbo och Stockholms hamn. Vi tar hand om städningen av hytter och de allmänna utrymmen ombord på fartygen. Till detta hör att byta och komplettera hyttutrustningen, sänglinne och handdukar samt bädda sängarna.

KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNING FÖR OFFERT

Kontakt

“Ett stort finländskt shopping center Ideapark, bland våra nöjda kunder.”

FÖRETAGSPRESENTATION


N-Clean har verksamhet i hela Finland och sedan 2011 även i Stockholm. Vi sysselsätter totalt 1300 personer inom lokalvård, varav ca 280 i Stockholm. Ett fräscht resultat är en hjärtesak för oss!

KOM OCH JOBBA HOS OSS OCH
BLI EN DEL AV VÅRT FANTASTISKA TEAM!

“Ett plus med N-Clean är att det är företagardrivet
och vi kan lita på Rauno ”Rauski” Nurmi.”

KONTAKT STOCKHOLM

Merja Alatalo

Service Director
+46 (0)721 873 996
merja.alatalo(a)nclean.sePERNILLA SJÖBERG

Country Manager
+46(0) 70 333 72 63
Merja Alatalo

Service Director
+46(0) 721 873 996
merja.alatalo(a)nclean.seSTOCKHOLM

Arbetsledning
+46(0)721 874 540
info(a)nclean.se