Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Meillä on sinulle työpaikka tarjolla, tule meille töihin!

  Etsimme palvelukseemme Tammelaan osa-aikatöihin kahta

  SIIVOOJAA/KERROSHOITAJAA

  Työ koostuu urheiluopiston majoitustilojen kuten hotellihuoneiden, huviloiden ja lomahuoneistojen siivouksesta sekä kokoustilojen, allasosaston, saunojen, liikuntatilojen ja muista yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamuisin ja iltaisin, kerroshoitoa tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 75 h / 3 vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Sinulla on aito halu huolehtia hotellin siisteydestä hotelliasiakkaita varten ja työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijän joka tapauksessa tehtävään.

  Täytä hakemus pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 mennessä alla olevasta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tml0005 

  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelujohtaja Marjo Reyes, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

 • KOHDEOHJAAJA

  Haemme asiakaskohteeseemme Sallaan

  KOHDEOHJAAJAA

  Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohteen esimiehen apuna ja ”oikeana kätenä”. Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä suorittava siivoustyö. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin, sunnuntaivuoroja on satunnaisesti. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, vähintään 90 h/kolmessa viikossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin että voit aloittaa viimeistään helmikuussa.

  Suomen että englannin kielen osaaminen on edellytys kohdeohjaajan tehtävässä, jotta yhteistyö asiakkaan ja työntekijöiden kanssa on saumatonta. Myös ajokortti on välttämätön.

  Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja arvostamme siivousalan koulutusta, mutta perehdytämme joka tapauksessa tehtävään. Tärkeintä on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, ja osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 linkin kautta: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?sla0007

  Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Aila Karjalainen, puh. 04577502504

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Saloon

  KERROSHOITAJAA/SIIVOOJAA

  Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat ravintolatilojen, kokoustilojen, saunojen sekä hotellin muiden yleisten tilojen siivouksesta. Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin aamu- ja päiväaikaan ajoittuvissa vuoroissa. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 45 tuntia / kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Odotamme sinulta kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Lisäksi toimit sujuvasti asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on aito halu huolehtia hotellin siisteydestä hotelliasiakkaita varten. Persoonana olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=amy0009

  Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttäessä.

  Lisätietoa tehtävästä antaa kohdeohjaaja Markéta Vacková arkisin klo 10 – 14 p. 044 770 5155.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Ylläkselle

  KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomahuoneistojen, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen, osa-aikainen 90 h / 3 viikossa vähintään huhtikuun, mahdollisesti jopa toukokuun, loppuun saakka. Aloitus mahdollisimman pian.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja ajokortti katsotaan eduksi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ivl0011

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kohdepäällikkö Leila Rita, puh. 040 7628749.

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Rovaniemelle

  KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään pääasiassa aamulla ja päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta, mutta toisinaan saattaa olla iltavuoroja. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme määräaikaista osa-aikaista työtä, 30h / 3vko. Mahdollisia lisätyötunteja voi saada yleisten tilojen siivouksesta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aina maaliskuun loppuun saakka.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=roi0022

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Haemme palvelukseemme Porvoon hotellikohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Tehtävässä menestymisen kannalta ajokortti ja auto ovat välttämättömiä. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies, Porvoo".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • Siivooja/kerroshoitaja ja ryhmän vanhin

  Etsimme Helsingin asiakaskohteeseemme

  SIIVOOJAA / KERROSHOITAJAA JA RYHMÄN VANHINTA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden sekä kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamulla, kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 60 h / 3 viikossa.

  Ryhmän vanhin toimii hotellissa esimiehen oikeana kätenä ja tuuraajana vapaapäivinä. Työtehtävät koostuvat kerroshoidon työstä, työntekijöiden opastuksesta ja perehdytyksestä sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 90 h / 3 viikossa.

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja koulutus katsotaan eduksi. Ryhmän vanhimman tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on välttämätöntä. Työskentelykieli kohteessa on Englanti ja Suomi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian tai viimeistään 31.1.2018 http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0072

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!
 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Vantaalle lentokentän alueelle

  KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään pääasiassa aamulla ja päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta, mutta toisinaan saattaa olla iltavuoroja. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 60 - 75h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Maarit Kuronen: 040-5517603.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0071

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • Siivooja

  Haemme palvelukseemme Lempäälään

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme kauppakeskustilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on pääsääntöisesti aamuisin ja päivisin, sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 40 h / 3vko. Mahdollisuus myös 112-114h / 3 vko kiertävälle työntekijälle, joka toimisi Lempäälän kohteen lisäksi Tampereen hotellikohteissa. Kiertävällä työntekijälle tulisi olla oma auto käytössä. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös koulutusta ja aikaisempaa kokemusta siivousalalta, perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Kovanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0023

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • Kerroshoitaja

  Haemme palvelukseemme Kuopioon osa-aikaista

  KERROSHOITAJAA 

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla ja kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen (20h / 3 vko). Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=kio0016

  Ainoastaan linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KOHDEOHJAAJA

   

  Haemme hotelliasiakaskohteeseemme Porvooseen kahta kohdeohjaajaa.

  Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohteen esimiehen apuna ja ”oikeana kätenä”. Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin vähintään 90 h/kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme avaraa ja positiivista asennetta työhön. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0070

  Vain linkin kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Ouluun osa-aikatyöhön siivoojaa.

  Siivoojan työ koostuu ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 06.00-08.00 välillä. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 30 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa tammikuussa.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Suomen kielen taito on välttämätön.

  Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0046

  Lisätietoja tehtävistä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.
  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • KERROSHOITAJIA / AAMIAISHOITAJIA / YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA

  Haemme asiakaskohteisiimme Ouluun osa-aikaisia kerroshoitajia, aamiashoitajia ja yleisten tilojen siivoojia.

  Kerroshoitajan/aamiaishoitajan työ koostuu hotellihuoneiden siivouksesta ja hotellin aamupalalla avustamisesta. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä vähintään 30-60 tuntia / 3 viikossa.
  Lisäksi etsimme yhtä avustavaa henkilöä kerroshoitoon viikonlopputekijäksi. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä tälle henkilölle vähintään 5-10 tuntia / 3 viikossa. Työntekijällä on oltava oma auto käytössä. Anniskelupassi katsotaan eduksi.


  Yleisten tilojen siivooja vastaa hotellin yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työaika on arkisin klo 05.30 alkaen ja viikonloppuisin 06.30 alkaen. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä vähintään 60 tuntia / 3 viikossa.


  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.


  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0045


  Lisätietoja tehtävistä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.
  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Karjaalle osa-aikatyöhön

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme myymälä -ja ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään aamuisin 5.30 alkaen 3-4 tuntia päivästä riippuen. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 60 h / 3 vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Siivoojalta toivomme reipasta, joustavaa, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi! Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0069

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme asiakaskohteeseemme Porvooseen

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden, huvilan, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla ani varhain, mutta kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 30h / 3 viikossa , 60h / 3 viikossa ja 90h / 3 viikossa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muuten osa-aikaista työtä haluavalle. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  Hae tehtävää linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 9.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0068

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJIA, TAMPERE

  Etsimme palvelukseemme hotelli-asiakaskohteisiimme Tampereelle useita kerroshoitajia.

  Työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. 

  Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia. Tehtävästä riippuen tarjoamme töitä vähintään 10-90 tuntia / 3 viikossa. Työvuorot ajoittuvat viikolle sekä viikonlopuille vaihtelevasti. Mahdollisuus myös 112-114h / 3 vko kiertävälle työntekijälle, joka toimisi Tampereen hotellikohteiden lisäksi Lempäälän kauppakeskuksessa. Kiertävällä työntekijälle tulisi olla oma auto käytössä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Hakijoilta toivomme hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen osaaminen, ajokortti, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, tai kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä oheisesta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0022

  Lisätietoja tarvittaessa antaa Hanna Kovanan, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJIA

  Haemme palvelukseemme osa-aikaiseen työhön

  SIIVOOJAA JA KERROSHOITAJIA

  kylpylähotellin yleisten tilojen siivoukseen sekä hotellihuoneiden ja huoneistojen siivoukseen asiakaskohteeseemme Turkuun.

  Yleisten tilojen siivoja siivoaa kylpylähotellin yleisiä tiloja. Työ koostuu aulatilojen, ravintoloiden sekä pukuhuone – ja urheilutilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot ovat vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin välillä klo 06-11. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 75h / 3 viikossa. Tehtävässä on mahdollisuus hankkia lisätunteja kerroshoidosta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Kerroshoitajan työ koostuu hotellihuoneiden ja huoneistojen siivouksesta kylpylähotellissa. Työtä tehdään päivällä huoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin välillä 9-16. Tarjoamme kahdelle henkilölle vakituista, osa-aikaista työtä 60h / 3 viikossa. Lisäksi on mahdollisuus hankkia lisätunteja yleisten tilojen siivouksesta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2018 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0040

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  CLEANER/HOUSEKEEPERS

  We are looking for part-time

  CLEANER AND HOUSEKEEPERS

  To clean public areas and hotel rooms to spa hotel in Turku.

  Public area cleaner cleans public areas, lobby, restaurants, dressing rooms and sports premises. Work shifts vary from Monday to Sunday during 06-11. We offer permanent, part-time work 75hours / 3 weeks. There is a possibility to get extra hours from housekeeping. Work starts immediately when suitable person is found.

  Housekeeper cleans hotel rooms and apartments in a spa hotel on day time after customers checked out of the hotel rooms. Work shifts vary from Monday to Sunday during 9-16. We offer for two persons permanent, part-time work 60h / 3 weeks. There is a possibility to get extra hours from public area cleaning. Work starts immediately when suitable person is found.

  We hope precise working with commitment, positive attitude and good physical condition. You are reliable, cooperative and flexible and you work naturally in customer service situations. Education in cleaning sector is an advantage and we appreciate previous experience from cleaning. We will familiarize you for the job anyway. Working languages are Finnish and English.

  Fill up an application soon but no later than 31.1.2018:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0040

   

 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme asiakaskohteeseemme Loimaalle

  SIIVOOJAA

  myymäläsiivoukseen. Työt koostuvat myymälätilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään lähinnä arki-iltaisin 20 - 22.30 ja lauantaiaamuisin 7 tuntia. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 35 h / 3 viikossa. Työsuhde on vakituinen. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai eläkeläisille.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Suomen kielen taito on välttämättömyys ja ajokortti katsotaan eduksi. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. 

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 11.2.2018 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=loi0006

  Pidä kiirettä, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • Siivooja

  Haemme palvelukseemme Kirkkonummelle

  SIIVOOJAA

  Tehtävä sisältää myymälätilojen puhtaanapitoa. Työtä tehdään aamuvuorossa 4-7 tuntia päivässä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 60 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme iloista asennetta ja sitoutumista työhön. Lisäksi toivomme suomen tai ruotsin kielen taitoa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0061

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • siivooja/tiskaaja

  Haemme palvelukseemme Kerava/Tuusula alueelle

  SIIVOOJAA/TISKAAJAA

  Tehtävä sisältää myymälätilojen puhtaanapitoa sekä tiskausta. Työaika riippuu kohteesta, mutta keskimäärin työtä tehdään 4-6 tuntia päivässä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin aamu- ja iltavuorossa. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 60h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme iloista asennetta ja sitoutumista työhön. Lisäksi toivomme suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja siivousalan koulutus on etu. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Kohteissamme sinua odottaa mukava asiakaskunta sekä loistavat työkaverit!

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 31.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0060

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 •  

  Siivooja

  Etsitkö aamutöitä ja haluaisit tienata vähän extraa? Meillä on sinulle vakituinen työpaikka - tule meille töihin!

  Haemme asiakaskohteeseemme Ruskolle osa-aikaista

  SIIVOOJAA

  myymäläsiivoukseen. Työt koostuvat myymälätilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työsuhde on vakituinen. Työvuoroja on aamuisin ja vuorot osuvat vaihtelevasti arkipäiville ja viikonlopuille. Lauantaisin iltavuoro on myös mahdollinen. Tarjoamme töitä vähintään 10 tuntia / 3 viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai eläkeläiselle.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Suomenkielen taito on välttämättömyys. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Seija Toivonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään kuitenkin 11.2.2018 mennessä alla olevasta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0036

  Valitse hakemuksessasi työskentelypaikkakunnaksi Turku ja ilmoita haettava työsuhteenmuoto sekä osa-aikainen tuntimäärä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  We are looking for new agile workers for ship cleaning in Turku area. Come and join us!

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning. The working hours are in the mornings and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15-45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 28.2.2018:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0026

   

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN 

  Tarvitsemme uusia ketteriä tekijöitä Turkuun laivasiivoukseen. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme!

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta.  Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15-45 tuntia / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen tai englannin kielen taitoa. Työlupa on välttämätön.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0026

  Haemme nyt Kuusamoon sijaitsevaan kylpylähotelliin