Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • PALVELUESIMIES


  Haemme nyt palvelukseemme Hämeenlinnaan ja/tai Lahteen

  PALVELUESIMIESTÄ

  Palveluesimiehenä vastaat alueen hotellitoimialan ja toimitilapuolen asiakkuuksista ja asiakasyhteistyöstä, siivoustyön konseptin mukaisesta toiminnasta ja henkilökunnan hyvinvoinnista sekä johdat omaa aluettasi yrityksen johtamisjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi toimit esimiehenä alueen palveluohjaajille; koulutat ja huolehdit esimiesten perehdytyksestä, johdat omaa tiimiäsi kohti onnistumisia ja vastaat oman alueesi operatiivisesta toiminnasta.

  Palveluesimiehen työ edellyttää useamman vuoden kokemusta alan työnjohdollisissa tehtävissä, siivousalan tuntemusta ja koulutusta. Edellytämme lisäksi asiakaslähtöistä asennetta, kykyä tulosajatteluun sekä hyvää organisointikykyä. Johdat tiimiäsi päämäärätietoisesti, olet avoin uusille haasteille ja sinulla on innovatiivinen ote työhön. Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito ja ajokortti ovat edellytyksiä palveluesimiehen työssä. Tehtävässäsi raportoit palvelujohtajalle.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn 112,5h / 3 viikossa. Työssäsi pystyt itse aidosti vaikuttamaan tehtäväsi ja vastuualueesi kehitykseen. Saat esimiehen tuen työssä menestymiseen sekä käyttöösi viimeisimmät järjestelmät ja työvälineet. Mielenkiintoinen ja kansainvälinen ympäristö ja iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö odottaa sinua. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten hae jo nyt!

  Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla "Palveluesimies, Hämeenlinna/Lahti" osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mahdollisimman pian mutta viimeistään 8.7.2018.2018 mennessä. Kerro myös hakemuksessasi pystytkö työskentelemään molemmilla paikkakunnilla vai haetko jompaan kumpaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Etsimme palvelukseemme Vantaalle hotelliasiakaskohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistavan tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies Vantaa".

  Pidä kiirettä, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!  

  %MCEPASTEBIN%

   

   

 • KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA / HOUSTAAJAA

  Meillä on sinulle vakituinen työpaikka – tule meille töihin!

  HC Saimaan lomakeskus tarjoaa elämyksiä ja harrasteita asiakkaille.

  Haemme palvelukseemme Holiday Club Saimaalle Lappeenrantaan osa-aikatyöhön viittä

  KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA / HOUSTAAJAA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden, huviloiden, mökkien, kokoustilojen, kylpylätilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamulla ja illalla, kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yövuorot ovat myös mahdollisia mahdollisen tarpeen mukaan. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, vähintään 60-90 tuntia / kolmessa viikossa.


  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutehtävien vuoksi. Ajokortti katsotaan eduksi.

  Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.6.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=lpr0017

   

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

  %MCEPASTEBIN%
 • KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Meillä on sinulle työpaikka - tule meille töihin!

  Haemme palvelukseemme Ouluun hotelliasiakaskohteeseemme osa-aikaisia

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Myös yleisten tilojen siivoukseen osallistuminen voi olla mahdollista tarpeen mukaan. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä vähintään 60-90 tuntia / 3 viikossa. Etsimme myös erikseen osa-aikaisia, vakituisia viikonlopputekijöitä, vähintään 10 tuntia / 3 viikossa sopimuksella. Työt alkavat heinä-elokuun vaihteessa.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 2.7.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0050

  Lisätietoja tehtävistä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan, meidän joukossa tulet viihtymään!

   

  %MCEPASTEBIN%
 • ryhmän vanhin / ohjaaja

  Meillä on sinulle työpaikka - tule meille töihin!

  Etsimme palvelukseemme Ouluun hotelliasiakaskohteeseemme ryhmän vanhinta/ohjaajaa.  Toimit hotellissa siivouksesta vastaavana ohjaajana sekä esimiehen oikeana kätenä ja tuuraajana vapaapäivinä. Keskeisimmät työtehtävät kerroshoidon lisäksi ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta ja asiakasyhteistyö sekä muut puhtaanapitopalveluihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät.

  Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen, työtunteja on vähintään 90 tuntia / 3 viikossa. Sinulla on mahdollisuus myöhemmin työllistyä kokoaikaiseksi työntekijäksi. Työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti arkipäiville sekä viikonlopuille, klo 6.30-16 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Etsimme sellaista henkilöä, joka on näppärä, joustavia, ahkera ja luotettava työntekijä. Lisäksi kun olet asiakasystävällinen, jolla on aito halu tehdä parasta asiakaspalvelua, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta kerroshoidon tehtävistä, aikaisempi kokemus ohjaajan töistä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti ja auto ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä.

  Mikäli kiinnostuit tehtävistä, täytä hakemus mahdollisimman pian, tai kuitenkin viimeistään 31.7.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0048 

  Lisätietoja tehtävästä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • KOHDEohjaaja

  Meillä on sinulle työpaikka – tule meille töihin!

  Haemme palveluksemme Lahteen hotelliasiakaskohteeseemme

  KOHDEOHJAAJAA

  Kohdeohjaajana vastaat esimiehen apuna hotellikohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on siivousalankokemusta ja esimieskokemuskin katsotaan eduksi. Osallistut myös puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Olet ripeä, oma-aloitteinen ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 90 - 112,5 tuntia / kolmessa viikossa, jolloin vuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, pääosin aamuisin ja päivisin. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Toivomme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Olet luotettava, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja joustava.

  Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohdeohjaaja Lahti".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN / CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme! Palkkaamme Turkuun kesäksi

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta, joka alkaa touko-kesäkuussa jatkuen elo-syyskuulle. Tehtävään perehdytys alkaa osalla jo mahdollisesti huhtikuussa. Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla.

  Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyn jälkeenkin esimerkiksi opiskelun ohessa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15 - 45 h / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen ja/tai englannin kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Työlupa on välttämätön.

  Olet meille tärkeä voimavara ja arvostamme sinua. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa http://www.kesaduuni.org jolloin sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 30.6.2018 osoitteessa: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Valitse Toiveet-välilehdellä kohta ”kesätyöntekijä” ja haluamasi työskentelypaikkakunta (Turku), jotta hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  *************************

  Come and join us! We are looking for summer

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning, starts in May-June and continues until August-September. The working hours are in the mornings and the evenings.

  We hope you are able to work at least until the end of August and there are good chances to continue working with us later on. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15 - 45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  You are worth to us and we appreciate you. We participate in Vastuullinen kesäduuni 2018 – campaign http://www.kesaduuni.org and therefore we are adhered to the principles of good summer job.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 30.6.2018: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Pick “summer worker” status (kesätyöntekijä) that your application will be directed correctly.

   

 • SIIVOOJA


  Haemme nyt palvelukseemme Karjaalle osa-aikatyöhän

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme myymälä -ja ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään aamuisin 5.30 alkaen 3-4 tuntia päivästä riippuen. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 75 h / 3 vko. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

  Siivoojalta toivomme reipasta, joustavaa, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi! Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0074.

  Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!