Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Karjaalle osa-aikatyöhön

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme myymälä -ja ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään aamuisin 5.30 alkaen 3-4 tuntia päivästä riippuen. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 75 h / 3 vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Siivoojalta toivomme reipasta, joustavaa, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi! Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0069

   

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme asiakaskohteeseemme Porvooseen

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden, huvilan, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla ani varhain, mutta kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 60 - 90 tuntia/kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  Hae tehtävää linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 10.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0068


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJIA JA RYHMÄN VANHIN

  Haemme palvelukseemme Helsinkiin hotelliasiakaskohteeseen

  KERROSHOITAJIA JA RYHMÄN VANHINTA

  Kerroshoitajan työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 60 tuntia / kolmessa viikossa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 30.11.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0066

   

  Ryhmän vanhimpana toimit hotellissa esimiehen oikeana kätenä ja tuuraajana vapaapäivinä. Työtehtävät koostuvat kerroshoidon työstä, työntekijöiden opastuksesta ja perehdytyksestä sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 90 tuntia / kolmessa viikossa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Etsimme ryhmän vanhimmaksi sellaista henkilöä, joka on näppärä, joustavia, ahkera ja luotettava työntekijä. Lisäksi kun olet asiakasystävällinen, jolla on aito halu tehdä parasta asiakaspalvelua, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Työkokemus siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkinto katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 30.11.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0067

  Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa palveluesimies Hannele Leppä, puh. 040 7268770.

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJA / YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Poriin

  KERROSHOITAJAA / YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJAA

  Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin aamu- ja päiväaikaan ajoittuvissa vuoroissa. Tarjoamme monipuolista, osa-aikaista työtä vähintään 60 tuntia / kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti. Työt alkavat mahdollisimman pian. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin.

  Hae tehtäviä alla olevien linkkien kautta pian, viimeistään kuitenkin 10.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=rpo0008


  Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Hyssänmäki: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme Kuusamoon

  KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomahuoneistojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen, osa-aikainen kerroshoitaja/siivooja 40 h / 3 viikossa tai määräaikainen, osa-aikainen vaihtopäiväsiivooja 15h / 3 viikossa. Aloitus 1.12.2017

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Aila Karjalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=kmo0014

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme kylpylähotelliin Ylihärmään

  KERROSHOITAJIA

  Työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on pääsääntöisesti viikonloppuisin, mutta myös muina päivinä mahdollisuuksien mukaan. Tarjoamme kahdelle henkilölle vakituista osa-aikaista työtä, 10 tuntia/kolmessa viikossa. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian.

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme lisäksi suomen kielen taitoa. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on etu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.11.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=vaa0004


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme Sallaan

  KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomahuoneistojen, kokoustilojen, kylpylän, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen, osa-aikainen kerroshoitaja/siivooja 50 h / 3 viikossa tai määräaikainen, osa-aikainen vaihtopäiväsiivooja 30h / 3 viikossa. Aloitus 1.12.2017

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Aila Karjalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=sla0006


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • sesonkityöntekijöitä ivaloon

  Haemme palvelukseemme osa-aikaiseen työhön


  LOMAOSAKKEIDEN JA YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA SEKÄ KERROSHOITAJIA


  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomaosakkeiden, yleisten tilojan ja majoituskotien (kota) siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta ja kohteesta, jossa työskentelet.

  Etsimme osa-aikaisia (89-90h / 3 viikossa) siivoojia työskentelemään pääosin päivävuoroihin, mutta myös yötyö on mahdollista. Lisäksi etsimme lauantaisiivoojia (10h / 3 viikossa) päivävuoroon. Töitä on tarjolla joulukuusta maaliskuun loppuun saakka. Työskentelykieli kohteissa on suomi. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

  Lisätietoja tehtävistä antaa Tuula Kokkarinen, 0400 235373.

  Jos kiinnostuit, hae tehtäviä alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.11.2017 mennessä. 
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ivl0009

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJIA

  Haemme nyt asiakaskohteeseemme Raision Kauppakeskukseen

  SIIVOOJIA

  Siivoojan työ koostuu eri kauppakeskustilojen siivouksesta ja puhtaanpidosta. Työvuoroja on vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin klo 06.00-23.00 välillä. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä kahdelle henkilölle vähintään 30 tuntia / 3 viikossa ja yhdelle henkilölle vähintään 75 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa heti.

  Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joustava, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa ja ajokortti ja aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleanilaiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 17.12.2017 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0039

  Pidä kiirettä, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ LAPPIIN

  Etsimme palvelukseemme Ylläksen, Ivalon ja Saariselän alueelle asiakaskohteisiimme

  LOMAOSAKKEIDEN JA YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA SEKÄ KERROSHOITAJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomaosakkeiden, yleisten tilojen ja majoituskotien (kota) siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta ja kohteesta, jossa työskentelet. Etsimme osa-aikaisia (50 - 90 h / 3 viikossa) sekä ilta- ja viikonloppusiivoojia (10 - 45 h / 3 viikossa). Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Töitä on tarjolla, kun ensi lumi sataa, noin marraskuun 2017 puolivälistä ainakin loppiaiseen 2018 asti, mutta tarvittaessa mahdollisuus työskennellä myös huhtikuun loppuun asti joskin tammikuussa työtä on vähemmän.

  Ajokortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Lea Kontturi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Leila Rita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Jos kiinnostuit, hae tehtäviä alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.11.2017 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0018

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • siivooja/tiskaaja

  Haemme palvelukseemme Kerava/Tuusula alueelle

  SIIVOOJAA/TISKAAJAA

  Tehtävä sisältää myymälätilojen puhtaanapitoa sekä tiskausta. Työaika riippuu kohteesta, mutta keskimäärin työtä tehdään 4-6 tuntia päivässä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin aamu- ja iltavuorossa. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 60h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme iloista asennetta ja sitoutumista työhön. Lisäksi toivomme suomen kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja siivousalan koulutus on etu. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Kohteissamme sinua odottaa mukava asiakaskunta sekä loistavat työkaverit!

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 30.11.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0060

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • CLEANERS / SIIVOOJIA

  We have a part-time job for you in Turku area. Come and join us!

  We are looking for two

  CLEANERS

  to work at Turku Harbour terminal. The cleaner's work consists of cleaning our customer’s terminal area and other maintenance services. We want the cleaner to be brisk, self-motivated and service-minded to the job. Training and experience in the cleaning sector are considered to be an advantage. The working hours are in the morning and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends. We offer part-time work, at least 60 hours / 3 weeks, but there is possibility to do extra hours. The employment relationship is permanent and the work begins after summer.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and customer friendly. We wish the applicant can comminicate both in Finnish and in English.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 31.12.2017:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0031

  Meillä on sinulle osa-aikainen työpaikka – tule meille töihin!

  *************

  Haemme palvelukseemme Turun satamaan kahta

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme terminaalitilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Siivoojalta toivomme reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Koulutus ja kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Työtä on aamuisin ja iltaisin vaihtelevasti. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 60 tuntia / 3 viikossa. Mahdollisuus tehdä lisätunteja. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa kesän jälkeen.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0031

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  We are looking for new agile workers for ship cleaning in Turku area. We need new pair of hands continuously during the fall. Come and join us!

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning. The working hours are in the mornings and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15-45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 31.12.2017:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0026

   

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN 

  Tarvitsemme uusia ketteriä tekijöitä Turkuun laivasiivoukseen. Uusille käsipareille meillä on tarvetta koko syksyn ajan. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme!

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta.  Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15-45 tuntia / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen tai englannin kielen taitoa. Työlupa on välttämätön.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0026

  Haemme nyt Kuusamoon sijaitsevaan kylpylähotelliin